NEEDED:-
IDDLIES - 4 NOS. DICED
OIL - 2 TSP
MUSTARD - 1 TSP
ORID DHAL - 1 TSP
RED CHILLY - 1 NO. HALVED
CURRY LEAVES - 1 ARK
PEPPER JEERA POWDER - 1/2 TSP
METHOD :-
HEAT OIL IN A PAN ADD MUSTARD. WHEN IT SPLUTTERS ADD ORID DHAL. WHEN IT BECOMES BROWN ADD HALVED CHILLIES AND CURRY LEAVES. SAUTE FOR A MINUTE ADD IDDLIES AND PEPPER JEERA POWDER. STIRR WELL AND SERVE HOT .NO NEED OF SIDE DISHES.
இட்லி மிளகுப் பொரியல்:-
தேவையானவை:-
இட்லி - 4 சதுரமாக வெட்டவும்.
எண்ணெய் - 2 டீஸ்பூன்
கடுகு - 1 டீஸ்பூன்
உளுந்து _ 1 டீஸ்பூன்
வரமிளகாய் - 1. இரண்டாகக் கிள்ளவும்.
கருவேப்பிலை - 1 இணுக்கு
மிளகு சீரகப் பொடி - 1/2 டீஸ்பூன்
செய்முறை:-
கருத்துகள் இல்லை:
கருத்துரையிடுக